Hírek

MEGÚJJULT TÁBORHELY BUDAPESTTŐL 40 KM-RE

2016 elején cégünk átvette a katalinpusztai diáktábor üzemeltetését. Újításainkkal igyekszünk megfelelni minden korosztály elvárásainak, igényeinek.

2015-ös családi sítáborunk Lachtalban

2015. március 22-26 között rendkívül jó hangulatban zajlott sítáborunk az ausztriai Lachtalban. Szállásunk a Sissi Parkban volt, ahogyan tavaly is, az idő ideális volt és friss hó várt minket. Oktatásról a Sároraljaújhelyi Síiskola gondoskodott, így a középhaladó mini-manók is nagyon sokat fejlődtek és szépen, gond nélkül jöttek le a piros pályákon.

Képek hamarosan a galériában.

CSALÁDI NYARALÁS SCHLADMINGBAN

Kirándulások, élmény park, strandolás és még számos látnivaló és kultúr program, ami az egész családnak, korosztálytól függetlenül kikapcsolódást nyújt Ausztriában.

Galéria

Két programmal bővült a profilunk, a kalandos szülinapi zsúrról és a felnőtteknek szóló csapatépítésről a képeket a Galériában lehet megtekinteni. 

Királyréti gyereknap

Elő-gyereknapi programunkat a mesés Királyréten tartjuk május 12-én, vasárnap.

HÚSVÉTI TOJÁSKERESÉS

Esőnapon, azaz április 14-én, vasárnap lesz a Gyadai tanösvényen a meghírdetett program. Mivel a tavasz késik és nem sáros tojáskeresést szeretnénk. :)

NYÁRI TÁBOROK VERŐCÉN

Két féle szálláshellyel igyekszünk kielégíteni minden igényt. Zuhanyzós szobákban szállásolnak el minket a Farkas-Laka lovaspanzióban. Sátrainkat pedig 200 m-rel feljebb, Tóth Dávid szobrászművész műterme melletti tisztáson állítjuk fel.

TAVASZI PROGRAMOK

Az év első felében a következő helyszínekre látogatunk el: Kő-hegy, Gyadai tanösvény, Rám-szakadék.

Képek a természetbúvár tanfolyamról

Felkerültek a Galériába a februári foglalkozásokról készült képek. 

2013.02.09-én a gyerekek elemózsiát szórtak szét az erdőben élő állatok számára, madáretetőt készítettek és bunkerépítésbe kezdtek.

Február 16-án enzimkísérlet és nyomolvasás volt a program.

Február 23-án kicsit esős időben stílszerűen esővíz gyűjtés és víztisztítás, valamint tűzgyújátsi módszerekkel ismerkedtek a gyerkőcök.

Március 9-én folyt. köv. :)

Oldalak