KATANPUSZTAI KREAKTÍV TÁBORHELY

Táborhelyünk: Pest megye határában, Budapesttől 40 km-re várjuk szeretettel táborunkba az óvodai, iskolai kirándulókat, akár egy napos programra, vagy akár egy egész hétre.

Kiváló megközelítési lehetőség tömegközlekedéssel is, átszállás nélkül közvetlen volánbusz járattal Újpestről.

 

Szállás, étkezés: Felújított faházaink 2-3-4 illetve 12 férőhelyesek. A kísérő pedagógusoknak külön tanári, táborvezetői szállás van fürdőszobával,kis konyhával felszerelve. 

A bőséges étkezésről a saját külön konyhánk gondoskodik igény szerint

Programlehetőségek:

·         Meseház: A legkisebbek számára kialakított varázslatos helység, ahol megismerkedhetnek a mesehősökkel és kedvenc mesebeli barátaikkal.

·         Kézműves sarok: Táborunk ezen kis szegletében az ifjoncok fatörzslenyomat készíthetnek, tenyér és láb lenyomat készíthetnek, a kavicsot és üveget festhetnek. Vasalható gyöngyből alkothatnak.

·         Bear Grylls sarok:  A tévéből is jól ismert túlélőhős elevenedik meg és az általa elnyert tudással ők is megtanulnak tájékozódni, térképet olvasni, csomót kötni, kötélen ereszkedni.

·         További program lehetőségek: 

·         Íjászat: A tábor kapujától pár perces sétára található saját íjászpályánk.

·         Lovaglás: A helyi lovarda gondoskodik a szakszerű lovagoltatásről.

·         Erdei iskola: A Gyadai-tanösvény erdészei szeretettel várnak bennünket, hogy megismertessék a hazai növényi és állatvilágot

·         Edzőtáborozás: A tábor természeti adottságai lehetővé teszik az egyesületek és amatőr sportolók alapozó és erőnléti edzéseik lebonyolítására. Erre szolgál segítségül az 5 km hosszú szintekkel teli terepfutási lehetőség a 10 hektáros szabad zöld terület a fedett foglalkoztatók és a féltetős erősítő terület.

Várunk minden érdeklődött szeretettel.

Bővebb információ:

Gajda Ágoston

+ 36 30 244 10 32

szabaduszosuli@gmail.com

 

 

Helyszín: 
Katalinpuszta
Ár: 
2 000Ft / fő
Dátum: 
p, 04/15/2016 - p, 09/30/2016